Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven T. 040-2446044 E. vaneupen@skpo.nl SKPO
Wanneer u overweegt om uw kind op onze school in te schrijven, kunt u een afspraak maken voor een gesprek en een rondleiding. U kunt hiervoor contact opnemen met Eline Boerenkamp of Jolanda v.d. Dungen (intern begeleider) op het telefoonnummer: 040- 2446044 of per e-mail: vaneupen@skpo.nl

Op 5 november 2018 om 9:00 uur is er een info uurtje voor nieuwe ouders. 

Vanaf het moment dat uw kind 2,5 jaar is kunt u uw kind inschrijven, dit kan via het inschrijfformulier op de website of u krijgt deze mee na afloop van een rondleiding. Kinderen die in het postcodegebied 5631 wonen, kunnen in principe geplaatst worden. Voor kinderen die buiten dit postcodegebied wonen, bestaat er een wachtlijst. De ouders van deze kinderen worden tijdig ge´nformeerd of er plaats is binnen de jaarklas van hun kind.

U krijgt altijd 6 weken voor de start van uw kind een bericht bij wie hij/zij in de klas komt. Ook wordt er een afspraak gemaakt om te komen wennen en er wordt een huisbezoek gepland. 

Als uw kind ouder is dan 4 en u verhuisd of u overweegt over te stappen van school, neem dan contact met ons op. We bekijken dan wat de mogelijkheden zijn. 

Team Wethouder van Eupen